Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα στην Βιτόρια για το ΤΟΡ-16 χωρίς τον ηγέτη του και ο προπονητής των Βάσκων, Ίμπον Ναβάρο θεωρεί λάθος να επαναπαφθεί η ομάδα του στην απουσία του Σπανούλη.

Αναλυτικά:

«Είναι λάθος να πιστέψουμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αποδυναμωμένος λόγω της απουσίας του Σπανούλη. Ομάδες τέτοιου επιπέδου μπορούν να καλύπτουν ακόμη και τόσο σημαντικές απουσίες και πολλές φορές οι παίκτες που αντικαθιστούν τον απόντα παίζουν πιο απελευθερωμένα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον ο Ολυμπιακός παίζει συχνά καλύτερη άμυνα όταν ο Σπανούλης δεν είναι στο παρκέ.

Λόγω της απουσίας του Σπανούλη, οι επιθέσεις που έπαιρνε εκείνος θα μοιραστούν σε άλλους παίκτες, ενώ με την έλλειψη του Πέτγουεϊ θα έχουν έναν λιγότερο σουτέρ από μακριά. Πάντως εκείνη τη θέση μπορούν να καλύψουν με επιτυχία ο Πρίντεζης, ακόμη και ο Ντάρντεν.

Στόχος μας είναι να είμαστε μέχρι και την τελευταία ημέρα παρουσίας μας στη διοργάνωση ανταγωνιστική. Η παρουσία των φιλάθλων μας βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση και μας δίνει ενέργεια. Είναι σημαντικό για μας να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και μια ήττα εδώ θα μας στοιχίσει ακριβά. Θα πρέπει να επιτεθούμε στον Ολυμπιακό και να επιβάλουμε το ρυθμό μας, χωρίς να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βρουν το δικό τους».