Ένα… κάρο πονοκεφάλους έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εν όψει της συμμετοχής της Φενέρμπαχτσε στην μάχη του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που θα γίνει στις 17 και 19 Μαΐου στην Βιτόρια της Ισπανίας. Ο Ζοτς λίγο μετά την χθεσινή… κατραπακιά που έφαγε η ομάδα του από την Μπάνβιτ (κέρδισε 78-70) μέσα στην Πόλη για το τουρκικό πρωτάθλημα, μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την Φενέρ.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε ότι είναι απίθανο να παίξουν με την ομάδα στο φάιναλ φορ (τα «καναρίνια» μονομαχούν στον τουρκικό εμφύλιο των ημιτελικών της διοργάνωσης με την Εφές στις 17/5) οι Λοβέρν και Ντατόμε. Και σαν μην του έφτανε αυτό, ο Ζοτς τόνισε ότι υπάρχουν ερωτηματικά και για τους Κάλινιτς και Βέσελι, που ταλαιπωρούνται κι αυτοί από τραυματισμούς.

Αναλυτικά ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε: «Είναι απίθανο να προλάβει ο Λοβέρν το φάιναλ φορ, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Ντατόμε. Επίσης υπάρχουν ερωτηματικά για τους Κάλινιτς και Βέσελι. Αυτή είναι η υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα. Όπως είπα μετά τη σειρά με τη Ζαλγκίρις, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η υγεία στην ομάδα.»

Ο Ζοτς έριξε και το καρφί του για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο ματς με τη Μπάνβιτ, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στα τραγικά ποσοστά της Φενέρ στα τρίποντα στο χθεσινό ματς: «Ηρθαν μόνο 2.000 άνθρωποι. Αυτή η ομάδα δεν το αξίζει αυτό. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας και λυπάμαι για την χαμηλή προσέλευση σε αυτό το ματς. Με 9/38τριπ. είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις παιχνίδι».