Δηλώσεις πριν τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε για το Final four της Euroleague, παραχώρησε ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος σχολίασε ότι δεν νιώθει πίεση για τις απαιτήσεις που έχει κόσμος της Ρεαλ από αυτόν αλλά και ότι είναι σημαντικό να βρουν τον τρόπο για να αντιμετωπίσουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και τον Μπόμπι Ντίξον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Φενέρμπαχτσε παίζει στο σπίτι της, με τον κόσμο της. Η ομάδα της έχει τρομερούς παίκτες, όπως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Μπόμπι Ντίξον, αλλά και δύο “πύργους”, τον Ούντοχ και τον Βέσελι. Είναι εκπληκτικοί παίκτες. Έχουν απίστευτη ομάδα και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον προπονητή τους, που είναι θρύλος του μπάσκετ.

Είμαστε πεινασμένοι, θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και σωματικά έτοιμοι για το Final Four. Δεν νιώθω πίεση για τα μεγάλα πράγματα που περιμένουν από εμένα, είναι ένα έξτρα κίνητρο. Είναι σημαντικό στον ημιτελικό να σταματήσουμε τον Μπογκντάνοβιτς και τον Ντίξον, τους δύο καλύτερους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Νομίζω πως το “κλειδί” θα είναι να είμαστε δυνατοί και σκληροί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».