Ο Juan Carlos Navarro αποτελεί από τις 16 Απριλίου τον νέο general Manager της Barcelona, υπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο από ένα ακόμη πόστο, την ομάδα με την οποία έγραψε ιστορία σαν παίκτης.

 Από την πλευρά του ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague (πρώτος είναι ο Βασίλης Σπανούλης), παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις από την ημέρα που ανέλαβε το νέο του ρόλο, τονίζοντας ότι τα επτά χρόνια από τα οποία απέχει η ομάδα του από τα Final 4, είναι πάρα πολλά.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Επτά χρόνια χωρίς Final 4; Είναι πάρα πολλά! Ένα κλαμπ σαν την Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να κερδίζει τίτλους. Έχουμε αρκετά Copa del Rey όμως η EuroLeague είναι ένας βασικός στόχος. Όσον αφορά τη σειρά με τη Ζενίτ, δεν αρχίσαμε καλά στην έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Στο πρώτο ματς δείξαμε ενδεχομένως υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στην Αγία Πετρούπολη η ομάδα έκανε το βήμα μπροστά και ελπίζουμε να τελειώσουμε απόψε τη σειρά».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του άλλοτε συμπαίκτη  και καλού του φίλου Pau Gasol: «Είναι δύσκολο για τον Πάου να παίξει στο μάξιμουμ έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του σημαίνει πολλά, όχι μόνο στο παρκέ αλλά και εκτός. Θα μας βοηθήσει πολύ». 

Tags:
Εuroleague