Του Νίκου Αλεξίου
21/09/2011 (18:55)

Με την αρχή της φετινής THY Euroleague να κοντοζυγώνει οι ομάδες δεν προετοιμάζονται μόνο για μια απαιτητική χρονιά μέσα στα παρκέ, αλλά πρέπει να ξεκινήσουν να.. προβάρουν και τους λόγους τους για τις συνεντεύξεις τύπου που θα φιλοξενήσει η κάθε μια για τον κορυφαίο μπασκετικό θεσμό.

Από αύριο κάθε μια από τις ομάδες της διοργάνωσης, από τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό μέχρι την πρωτάρα Καντού θα πραγματοποιήσει μια “ημέρα των media” στην οποία θα παρευρεθούν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Μπροστά από τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων θα “παρελάσουν” όχι μόνο οι κορυφαίοι παίκτες της γηραιάς ηπείρου αλλά και όλοι οι προπονητές, και καθένας θα μιλήσει για τις φιλοδοξίες, τα σχέδια και τα άγχη του λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Περισσότερα από 500 (!) Μέσα αναμένεται να δώσουν το παρόν σε μια προσπάθεια που θα φέρει πιο κοντά τους πρωταγωνιστές με το φίλαθλο κοινό, και η οποία θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 22/09 στην ιταλική Καντού, όπου θα παρουσιαστεί η ομώνυμη “πρωτάρα” του θεσμού και στην Βιτόρια όπου θα γνωρίσουμε την φιλόδοξη Κάχα Λαμποράλ.