Ο Brandon Paul έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα έδειξε ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, τον είχε στείλει στο νοσοκομείο και τον είχε αφήσει «εκτός» του ματς με την Villeurbanne. Το αν θα ταξιδέψει, όμως, ο Αμερικανός αύριο (25/2) με την ομάδα για το Ισραήλ και θα παίξει στο ματς (27/2) με την Maccabi, θα φανεί σήμερα το πρωί.

Εκεί θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να παίξει στο Τελ Αβίβ. Όλα δείχνουν πάντως, ότι θα πάει με την ομάδα στο Ισραήλ και θα είναι στην αποστολή.

Αύριο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή και το θέμα του Augustine Rubbit. Ο Αμερικανός είχε χτυπηθεί κι αυτός από ίωση και είχε μπει κι εκείνος στο νοσοκομείο. Και φυσικά είχε χάσει κι αυτό το ματς με την Villeurbanne.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού πάει καλύτερα, αλλά έμεινε «εκτός» και σήμερα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο κι εκεί θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή. Όλα δείχνουν πάντως, ότι έχει ελπίδες να είναι, καθώς μπορεί να είναι ακόμα εξαντλημένος, αλλά την ίωση την έχει ξεπεράσει. Έτσι έχει ελπίδες να πάει στο Τελ Αβίβ και να φανεί εκεί αν θα παίξει απέναντι στην ομάδα του τέως ερυθρόλευκου, Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός περιμένει να δει τι θα γίνει και με το ΒΑΝ της Euroleague για να μάθει αν θα μπορέσει να παραταχθεί απέναντι στους Ισραηλινούς με τα δυο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Buycks και McKissic.

Οι ερυθρόλευκοι λένε ότι η άρση του ΒΑΝ είναι σίγουρη, καθώς έχουν καταθέσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν χρωστάνε πουθενά. Το θέμα είναι όμως, αν θα γίνει άμεσα. Διότι αν η δουλειά τραβήξει πολύ, η ομάδα… κάηκε, αφού στις 26/2 τελειώνει η περίοδος των μεταγραφών.