Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Nikola Milutinov μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς (20/2) με την Villeurbanne στο ΣΕΦ, επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που ανέφεραν ότι ο Σέρβος σέντερ δεν έχει πάθει κάτι πολύ σοβαρό. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Milutinov έχει υποστεί ένα απλό διάστρεμμα και δεν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στο σημείο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού θα χάσει μεν το ματς με την Maccabi Tel Aviv (27/2) στην 26η Αγωνιστική της Euroleague, αλλά δείχνει να προλαβαίνει το ντέρμπι των αιωνίων που θα διεξαχθεί στις 3/3 στο ΣΕΦ. Βέβαια, όλα θα φανούν στη πορεία και θα εξαρτηθούν από το πως θα πάει η αποθεραπεία του. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν όμως, να είναι ενθαρρυντικές για την συμμετοχή του πύργου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τραυματισμός του Nikola Milutinov συνέβη στα 3΄.40΄΄ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Villeurbanne και πάγωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μετά το ματς όμως, άρχισε να υπάρχει μια αισιοδοξία για την κατάστασή του Σέρβου. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ίσως ο τραυματισμός του πύργου του Ολυμπιακού να μην είναι τόσο σοβαρός.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε το… ραντεβού με την ατυχία στο 16΄.20΄΄. Ο Milutinov προσπάθησε να πάρει ένα ριμπάουντ. Προσγειώθηκε όμως, άτσαλα με το δεξί του πόδι στο παρκέ. Ο αστράγαλος του γύρισε άσχημα. Ο ερυθρόλευκος σέντερ έδειξε να πονάει πάρα πολύ και έτσι αποχώρησε από το ματς υπόβασταζόμενος και πήγε στα αποδυτήρια και από εκεί πήγε κατευθείαν για εξετάσεις για να φανεί πόσο σοβαρός ειναι ο τραυματισμός του. Οι εξετάσεις έδειξαν τελικά διάστρεμμα και έτσι ο Σέρβος έχει πιθανότητες να ενισχύσει την ομάδα στη μετωπική με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 3 Μαρτίου.