Πάνω που στον Ολυμπιακό είχαν χαρεί με την… κωλοτούμπα της Euroleague (έκανε πίσω μετά το γενικό κράξιμο και αποφάσισε να διεξαχθεί τελικά στην Γερμανία και όχι στο Μιλάνο το ματς της Armani με τους «ερυθρόλευκους») ήρθε το… ιατρικό δελτίο να τους μετριάσει λίγο την καλή διάθεση και το καλό κλίμα.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει αύριο το βράδυ (12/3) για το Βερολίνο και στο αεροπλάνο του θα υπάρχουν δυο… κενές θέσεις. Κι αυτό γιατί εκτός αποστολής θα μείνουν οι Nikola Milutinov και Αντώνης Κόνιαρης.

Οι δυο παίκτες είχαν προβλήματα, δεν προπονήθηκαν χθες και έτσι θα δουν το ματς από τη τηλεόραση στη Αθήνα.

Ο Σέρβος σέντερ, βέβαια, θα χρειαζόταν ούτως η άλλως, ένα θαύμα για να παίξει με τη Αρμάνι. Ο Milutinov είναι στα «πιτς» εδώ και καιρό, καθώς ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα. Χθες το ιατρικό τιμ περίμενε να δει αν έχει ελπίδες να παίξει απέναντι στην Armani.

Ο «πύργος» του Ολυμπιακού, όμως, έδειξε και χθες στην προπόνηση ότι δεν μπορεί να παίξει ακόμα. Έτσι ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας τον «έκοψε» από την αποστολή του αγώνα με τους Μιλανέζους.

Το κακό ήταν ότι… πρόβλημα είχε και ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα λουμπάγκο. Δεν προπονήθηκε χθες, φάνηκε ότι δεν μπορεί να παίξει κόντρα στους Ιταλούς και έτσι αποφασίστηκε να μην πάει στην Γερμανία με την ομάδα και να μείνει στην Ελλάδα για να κάνει θεραπείες.

Τις θέσεις του Σέρβου σέντερ και του Ελληνα γκαρντ θα πάρουν στην 12άδα οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Pokusevski.