Η άρνηση της Euroleague στο αίτημα του αίτημα του Ολυμπιακού να αναβληθεί ή να γίνει σε άλλο έδρα το ματς (12/3) με την Armani, αναγκάζει τους ερυθρόλευκους να κάνουν ένα ταξίδι Γολγοθά για να πάνε στο Μιλάνο, ενώ η ομάδα κινδυνεύει με καραντίνα μετά την επιστροφή της στη Αθήνα.

 Η Euroleague έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα με τους Μιλανέζους. Έτσι το ματς πρέπει να γίνει στο Μιλάνο.

Το ερώτημα ειναι όμως, πως θα πάει ο Ολυμπιακός στην ιταλική, καθώς το αεροδρόμιο του Μιλάνου έχει κλείσει λόγω του κορονοϊού; 

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πως θα φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην έδρα της Αρμάνι. Το πιο πιθανό είναι να πετάξει η ομάδα σε άλλη ιταλική πόλη και μετά να πάει με πούλμαν στο Μιλάνο. Αυτό σημαίνει βέβαια, ότι που η αποστολή θα ταλαιπωρηθεί μέχρι να φτάσει στην έδρα του αγώνα με την Armani.

Δεν γίνεται κι αλλιώς πάντως… Η Euroleague αγνόησε το αίτημα του ελληνικού συλλόγου. Έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την εξάπλωση του ιού, που θερίζει ειδικά στην Ιταλία. Δεν μπήκε καν στην διαδικασία της εξεύρεσης λύσης. Αποφάσισε και διέταξε…
 

Ο Ολυμπιακός επίσης θα έχει θέμα και στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Στα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του κορονοϊού υπάρχει και το μέτρο της «καραντίνας». Οι ελληνικές αρχές έχουν αποφασίσει να μπαίνουν σε «καραντίνα» όσοι έχουν ταξιδέψει σε χώρες που ο ιός επελαύνει.

Αν ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πάει στην Ιταλία και στο Μιλάνο, θα πρέπει μετά την επιστροφή του στην χώρα μας να μπει σε «καραντίνα».

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, είναι σε επαφή με την Euroleague στην προσπάθεια να βρεθεί λύση. Η διοργανώτρια αρχή, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάξει στάση και δεν υπάρχει θέμα αναβολής ή αλλαγής έδρας.