Η Φενέρμπαχτσε προετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό (23/02 19:45) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα μπροστά στους Τούρκους οπαδούς.

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της Ευρωλίγκας ο Σέρβος προπονητής ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και έχει φτάσει η ώρα για να αντιδράσουμε και να δείξουμε πόσες δυνάμεις έχουμε μέσα μας. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε σαν ομάδα και να πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ».

Αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο ομάδες στη βαθμολογία της διοργάνωσης χωρίζουν δύο νίκες με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί μία θέση πίσω από την Φενέρ.

Αχμέτ Ντουβερίογλου: «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό».

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για εμάς. Διαθέτουν πολύ καλή ομάδα και μας νίκησαν στην έδρα τους. Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε το ίδιο με τη βοήθεια του κόσμου μας. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».