Να αφήσει καλή εικόνα στο τελευταίο της παιχνίδι για φέτος θέλει η Άλμπα Βερολίνου απέναντι στη Μάλαγα στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι τελείως αδιάφορο και για τις δύο ομάδες. Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας δήλωσαν ότι θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι σαν ένα καλό τεστ για τη δύσκολη συνέχεια, που ακολουθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα.

“H Μάλαγα, φυσικά, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να τελειώσουμε τη φετινή μας πορεία στην Ευρωλίγκα. Στο μυαλό μας και το σώμα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα στη διοργάνωση. Αλλά ας σοβαρευτούμε. Δεν θέλω να αφήσουμε καμία κακή εικόνα στο τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτή τη φάση.

Θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημά μας, όπου θα βρεθούμε αρκετές φορές στο μέλλον σε καταστάσεις του πρέπει να κερδίσουμε” δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

“Αυτή θα είναι η πρώτη μου επίσκεψη στη Μάλαγα κι είμαι ενθουσιασμένος γι αυτό. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει κάτι στη βαθμολογία, αλλά είναι ακόμα ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας, στο οποίο πρέπει να δείξουμε βελτίωση απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Αν η Μάλαγα έπαιζε στο γερμανικό πρωτάθλημα, θα ήταν το πρώτο φαβορί μάλλον για να το κατακτήσει. Επομένως θα πρέπει να το δούμε σαν ένα πολύ καλό παιχνίδι προετοιμασίας για τους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, οι οποίοι θα είναι και οι πιο σημαντικοί” πρόσθεσε ο Ντέρικ Μπάιαρς.