Ποιος είδε τον Ζοτς και δεν τον φοβήθηκε μετά την βαριά ήττα της Φενέρ στην Γαλλία από την Στρασμπούργκ με 91-70. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά βλέπει ομάδα στη ζωή του να μαζεύει 4 αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο:

«Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι η ήττα, αλλά ο τρόπος. Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω ομάδα να έχει 4 αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι αν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει την έλλειψη μαχητικότητας και ενέργειας. Σε όλο το παιχνίδι οι παίκτες μου δεν αποφάσισαν να βάλουν δυνατά τα κορμιά τους και να παίξουν άμυνα» για να προσθέσει:

«Αντίθετα, οι αντίπαλοι είχαν σπουδαία επιθετικότητα και δυσκόλεψαν πάρα πολύ την κυκλοφορία της μπάλας για μας. Θέλω να καταλάβουν οι παίκτες μου τις υποχρεώσεις τους και πως εκπροσωπούν ένα οργανισμό σαν την Φενέρμπαχτσε. Να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμφάνιση ως κίνητρο, για να βελτιωθούμε. Αυτή η εικόνα δεν μας ταιριάζει. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα και με το οποίο έχω πρόβλημα είναι ο τρόπος που παίξαμε. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα και για την εμφάνιση στο Στρασβούργο. Είναι καλό για το μπάσκετ ομάδες σαν κι αυτή να κάνουν τέτοιες νίκες».