Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζοτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπασκόνια:

 «Ελπίζω πως περιμένουν το παιχνίδι όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά με την παρουσία του Πέδρο Μαρτίνεθ που είναι νέος προπονητής και ανυπομονώ για το παιχνίδι».

Σχετικά με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ τόνισε: «Η Μπασκόνια παίζει ως ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παράλληλα, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και κάθε παίκτης έχει τον ρόλο του στην ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα της «Fernando Buesa Arena»: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πάντα εξαιρετική. Είναι γεμάτο γήπεδο από κόσμο ου ξέρει μπάσκετ και πάντα υποστηρίζει την ομάδα του. Μου αρέσει που θα παίξω ξανά στη Βιτόρια».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην φετινή Euroleague, λέγοντας: «Είναι άκρως ανταγωνιστική η φετινή Euroleague. Μου αρέσει πολύ και απολαμβάνω αυτή τη διοργάνωση. Όλοι οι αγώνες έχουν ενδιαφέρον και είναι σημαντικοί. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Νομίζω ότι αυτό αρέσει και στον κόσμο που βλέπει μπάσκετ».