Η Φενέρμπαχτσε πήρε σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χαρακτηρίζει τη νίκη της ομάδας του σημαντική αλλά όχι καθοριστική για το πλεονέκτημα έδρας, ενώ παράλληλα ανέφερε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του coach του της τουρκικής ομάδας:

«Περιμέναμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Καταλάβαμε πως τους αρέσει να πιέζουν στην μπάλα. Ηταν παρόμοιο το παιχνίδι με εκείνο στην Κωνσταντινούπολη. Επρεπε να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να μην κλέψει μπάλες και σημειώσει εύκολα καλάθια. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε, για την κυκλοφορία της μπάλας και για το ότι δεν κάναμε λάθη. Πολύ σημαντικό στοιχείο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες κλειδιά μας αγωνίστηκαν πολύ καλά. Είναι σημαντική νίκη, αλλά όχι καθοριστική, γιατί υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέχεια ανέφερε: «Πριν από το παιχνίδι, είχαμε κάνει μία κουβέντα για το ότι αγωνιζόμαστε καλύτερα εκτός έδρας. Στη διάρκεια της προπόνησης προσπάθησα ηρεμήσω τους παίκτες. Τους είπα πως είναι σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό παιχνίδι. Πρέπει να βρεθούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να παίζουμε καλά και στην έδρας. Εχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Είναι πολύ μακριά».