Η αδιάφορη Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ. Στόχος της σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς είναι να κάνει το παιχνίδι της κι αν μπορεί να επαναλάβει την εμφάνιση της Μαδρίτης. Εκεί, όπου λίγο έλλειψε να κάνει την έκπληξη της χρονιάς κόντρα στην πρώτη και πολύ δυνατή στην έδρα της Ρεάλ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της γερμανικής ομάδας:

”Όλοι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία, έχουν επιστρέψει. Αλλά πιστεύω ότι για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά γιατί και χωρίς τους Παπαλουκά, Ουίμς, Έρτσεγκ και Βοροντσέβιτς κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σαν ένα από τα φαβορί για την ευρωλίγκα είναι ψηλότεροι, πιο αθλητικοί και με μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς σε κάθε θέση.

Επομένως για το παιχνίδι στην Μόσχα είναι καλύτερα να εστιάσουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς παρά στο πόσο δυνατή είναι η ΤΣΣΚΑ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν καταφέρουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε. Ωστόσο, την περασμένη βδομάδα στην Μαδρίτη κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, γεγονός που μας δείχνει ότι σημασία έχει να μπούμε δυνατά χωρίς να μας ενδιαφέρει το πόσο καλός είναι ο αντίπαλός μας.”