Οι Howard Sant-Roos και Aaron White θα ενισχύσουν κανονικά τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο 9/10 στο ΟΑΚΑ, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν οριστικά χωρίς τον Livio Jean-Charles.

Οι Howard Sant-Roos (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και Aaron White (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) έκαναν χθες μέρος του προγράμματος, έδειξαν ότι πιθανότατα θα προλάβουν το ντέρμπι, αλλά το θέμα δεν είναι ξεκαθαρίσει 100%.

Σήμερα όμως, όλα ξεκαθάρισαν. Οι Howard Sant-Roos και Aaron White μετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Έτσι οι δυο παίκτες φώναξαν ένα βροντερό «παρών» και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργο Βόβορα αύριο στο «αιώνιο ντέρμπι» στο ΟΑΚΑ.

Ειδικά το θέμα της επιστροφής του Κουβανού… έκαιγε το «τριφύλλι». Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη (θλάση) και ο Pierre Jackson, που είναι «off» (έχει υποστεί κι αυτός θλάση) έχουν αφήσει την ομάδα ουσιαστικά μόνο με ένα κλασικό «άσο». Κι αυτόν όχι έτοιμο, καθώς ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μόλις προχθές. Ο λόγος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Keifer Sykes.

Οσο για τους Μποχωρίδη και Jackson έκαναν χθες ατομικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει οριστικά στην αποστολή αύριο τον Livio Jean-Charles.

Ο Γάλλος υπέστη θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού στο ματς με την Zalgiris Kaunas την περασμένη Πέμπτη (1/10) στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τους Λιθουανούς. Από νωρίς φάνηκε ότι μόνο με θαύμα θα έπαιζε στο ντέρμπι.

Χθες έκανε για λίγο ατομικό, αλλά φάνηκε ότι μόνο αν γύρναγε ο κόσμος ανάποδα θα προλάβαινε την μάχη με τον Παναθηναϊκό. Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να τον περιμένουν ως την τελευταία ώρα, αλλά σήμερα φάνηκε ξανά ότι δεν θα προλάβει το ντέρμπι και έτσι θα μείνει εκτός 12άδας.