Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (6/12, 20:00) την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 11η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας και ο Άαρον Γουάιτ, σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Ζαλγκίρις, είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον Γιώργο Πρίντεζη και τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Έχει έναν νέο προπονητή και παίζουν με διαφορετικό σύστημα, οπότε θα είναι λίγο διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνα των playoffs της περσινής σεζόν. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι και ανυπομονούμε για αυτό».

-Για τη «μονομαχία» του με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Θα είναι μία ομαδική προσπάθεια. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε».

-Για τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Αρμάνι, η οποία ήταν η πρώτη της ομάδας του στο Κάουνας στη φετινή Ευρωλίγκα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μας. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Όπως πάντα οι φίλαθλοί μας μάς βοήθησαν. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μας αρέσει να αγωνιζόμαστε μπροστά τους».

Δείτε το βίντεο: