Το ματς με τον Παναθηναϊκό πρέπει να μείνει πίσω στις σκέψεις του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος σε συνέντευξή του στην σερβική ιστοσελίδα «sportklub.rs». Εκεί, μίλησε και για την ατμόσφαιρα που έζησε στα σερβικά γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι από όλες τις πλευρές καλά και να καταλάβουμε τι έγινε. Κάναμε πολλά πράγματα διαφορετικά και μπορούμε να παίξουμε πολύ διαφορετικά. Όπως είπα, θα κοιτάξουμε ξανά το παιχνίδι και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε, ατομικά αλλά και ομαδικά. Όλες οι απαντήσεις είναι στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, τόσο τις καλές όσο και τις άσχημες στιγμές. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ με ενέργεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι μας».

-Για τα ντέρμπι που βίωσε στη Σερβία, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, φορώντας τη φανέλα της Παρτιζάν: «Είναι όλες μεγάλες αντιπαλότητες, είναι δύσκολο να συγκρίνω. Και οι δύο πλευρές έχουν μία μεγάλη βάση από οπαδούς που είναι παθιασμένοι και φωνάζουν για την ομάδα τους. Είναι πάντα ενδιαφέρον να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα».