Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο ότι ο Νικ Καλάθης έχει «τελειώσει» από τον Παναθηναϊκό και θα παίζει στην Barcelona για τα επόμενα 3 χρόνια, αλλά ο Kyle Hines το ‘χει κρυφό καμάρι. Ακόμα και οι πέτρες ξέρουν ότι ο Νικ Καλάθης έχει κλείσει στη Barcelona, αλλά ο Kyle Hines δεν το έχει μάθει ακόμα αυτό και το μόνο που ήξερε ήταν κάτι άκουσε περί νέας κατάστασης για τον Έλληνα γκαρντ

Ο Kyle Hines, που άλλαξε κι αυτός… περιβάλλον εργασίας, καθώς άφησε την CSKA και υπέγραψε στην Armani Milano, αναμενόταν να παίξει συμπαίκτης με τον Νικ Καλάθη στο τουρνουά μπάσκετ «The Tournament», το οποίο έχει ως έπαθλο ένα τεράστιο ποσό, καθώς η νικήτρια ομάδα θα πάρει 2 εκατ δολάρια!

Ο Αμερικανός παίκτης της Armani Milano δεν θα πάρει τελικά μέρος στο τουρνουά.

Ο Kyle Hines μίλησε ιστοσελίδα trendbasket.net για το τουρνουά και την μη συμμετοχή του και άφησε να εννοηθεί ότι θέλει να προσαρμοστεί και να αφοσιωθεί περισσότερο στη νέα σελίδα της καριέρας του στο Μιλάνο.

Εκεί, όμως, έκανε αναφορά και στον Νικ Καλάθη. Ο παίκτης της Armani Milano αποκάλυψε πως ούτε ο Έλληνας γκαρντ θα παίξει στο «The Tournament». Μάλιστα είπε ότι ο Καλάθης δεν θα δηλώσει συμμετοχή, για τους ίδιους λόγους με τον Hines και εξήγησε ότι πηγαίνει κι αυτός σε μια νέα… κατάσταση. Από την άλλη, πάντως, δεν ήξερε ποιος είναι ο νέος προορισμός του Καλάθη, δείχνοντας ότι ήταν… αδιάβαστος και δεν είχε μάθει για την μετακόμιση του Έλληνα γκαρντ στην Barcelona.

Αναλυτικά ο Kyle Hines είπε για τον Νικ Καλάθη: «Θεωρώ ότι δεν θα παίξει για παρόμοιους λόγους με μένα και πηγαίνει σε μια νέα κατάσταση. Δεν είμαι σίγουρος για το πού, αλλά άκουσα ότι πηγαίνει σε μια νέα κατάσταση».