Ο Τζέιμς πέτυχε 14 πόντους χθες (11/03) και βοήθησε για άλλη μια φορά την Αρμάνι να πάρει μία σημαντική νίκη στην έδρα της Ρέντζιο Εμίλια. Στην Euroleague ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει τον εαυτό του και έχει 19.7 πόντους και 6.8 ασίστ ανά μέσο όρο. Κάπου εδώ έρχονται και τα ρεκόρ για τον αστέρα της Μιλάνο. Ο Τζέιμς πέτυχε 13 πόντους στην πρώτη αγωνιστική της regular season στην εκτός έδρας νίκη της Αρμάνι επί της Μπούντοσνοστ και ξεπέρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο τους χίλιους στη διοργάνωση.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική η Αρμάνι υποδέχτηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και παρόλο που ηττήθηκε με 85-91, ο Τζέιμς πέτυχε 21 πόντους με 4/13 τρίποντα. Αυτά τα τέσσερα τρίποντα αποδείχθηκαν αρκετά, προκειμένου ο Αμερικανός να φτάσει τα εκατό εύστοχα σουτ πίσω από τα 6.75 στη Euroleague. Παράλληλα, ο αγώνας της Αρμάνι με την Μπάγιερν στη Βαυαρία ήταν ο εκατοστός του Τζέιμς στην Euroleague και απομένει να δούμε στους πόσους αγώνες ακόμα θα φτάσει.

Ταυτόχρονα, με τα δύο κλεψίματα που έκανε ο Αμερικανός στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια την 19η αγωνιστική συμπλήρωσε τα εκατό, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα και το παιχνίδι των Ιταλών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετράει πάνω από 400 ασίστ στην καριέρα του στη Euroleague. Εύλογα, η ομάδα του, η Αρμάνι Μιλάνο αναρωτιέται μέσω twitter για το πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα ο παίκτης της: