O Oλυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Shaquielle McKissic, με τον τεχνικό διευθυντή της Besiktas να δηλώνει ότι δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για τον παίκτη.

Οι Τούρκοι, όπως παραδέχτηκε o Umut Senol, είχαν μια κρίση με τον παίκτη την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας οφειλών. Ωστόσο δηλώνει πως ο παίκτης πήρε κάποια χρήματα και πως δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού διευθυντή:

«Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης της ομάδας μας. Είχαμε μία κρίση μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα. Κάναμε μία προσπάθεια να πληρώσουμε την ομάδα πριν το ματς με τη Γαλατάσαραϊ. Εξοφλήθηκαν οι μισοί μισθοί όλων των παικτών. Θα μπορούσαμε να δώσουμε λιγότερα σε κάποιους κι ολόκληρο το μισθό του ΜακΚίσικ. Είπαμε ότι θα πληρώναμε τη Δευτέρα και αυτό συνέβη.

Δεν βρίσκω σωστό αυτό που έκανε ο παίκτης μας για μία καθυστέρηση δύο ημερών. Η προτεραιότητά του είναι όμως τα χρήματα και το σέβομαι. Είναι παίκτης μας αυτή τη στιγμή Δεν έχουμε πάρει ακόμη απόφαση αν θα συνεχίσουμε μαζί. Θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε για την κατάσταση».