Ο Γιάνις Τίμα… έπιασε δουλειά στην Χίμκι, ενώ φόρεσε και την φανέλα της νέας ομάδας του. Ο Λετονός, που παραχωρήθηκε ως δανεικός στους Ρώσους από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και φυσικά έβαλε εκεί και την φανέλα του συλλόγου της Μόσχας.

Ο Τίμα μάλιστα διάλεξε ήδη και το νούμερο που θα φοράει. Ο Λετονός φόργουορντ επέλεξε το Νο «3» το οποίο φορούσε ως τώρα στην Χίμκι ο Ντι Μποστ, ο οποίος… στάλθηκε σπίτι από τους Ρώσους.

Ο Λετονός δεν μπορεί φυσικά να παίξει με την Χίμκι στη Ευρωλίγκα, καθώς η περίοδος των μεταγραφών έχει τελειώσει και έτσι η ομάδα δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί στην διοργάνωση. Ετσι θα παίζει με τους Ρώσους μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και την VTB League.

Ο Γιάνις Τίμα έμεινε φέτος στα ρηχά με τον Ολυμπιακό. Ο Λετονός είχε μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 3.4 πόντους, 0.9 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ, 0.3 κλεψίματα και 0.8 λάθη σε 11΄.31΄΄. Ο Λετονός έπαιξε και σε 14 ματς με τους ερυθρόλευκους στην Α1 και είχε μέσο όρο 6.07 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.4 λάθη σε 15΄.16΄΄.