Ο ηγέτης της Ρεάλ Σέρχιο Γιουλ μπαίνει στα «πιτς». Ο γκαρντ της ομάδας της Μαδρίτης παραδέχτηκε με μήνυμά του στο twitter ότι αντιμετωπίζει ένα θέμα τραυματισμού και θα μείνει εκτός για ένα διάστημα. Τα ισπανικά ΜΜΕ είχαν γράψει νωρίς σήμερα ότι ο Ισπανός παίκτης έχει σοβαρό θέμα και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Ο ίδιος ο Γιουλ, όμως, είπε στο ποστάρισμά του ότι θα πρέπει να σταματήσει για λίγες μόνο μέρες.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Ισπανός δεν θα δώσει το παρών στο αυριανό (4/4) ματς με την Ζαλγκίρις στην Μαδρίτη, που το περιμένουν πως και πως οι ελληνικές ομάδες (ο μεν Ολυμπιακός καίγεται για νίκη της βασίλισσας για να μην μείνει εκτός πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να χάσει η Ζαλγκίρις γιατί αν γίνει η απόλυτη έκπληξη και δεν κερδίσει την Μπούντουτσνοστ, τότε η πρόκριση θα παιχτεί στις ισοβαθμίες και με την Ζαλγίκρις μειονεκτεί στο θέμα αυτό).

Αναλυτικά ο Γιουλ έγραψε για τον τραυματισμό του:

«Απροσδόκητη αναποδιά, θα πρέπει να σταματήσω και να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Ήρθε η ώρα να δουλέψω για την αποθεραπεία και να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου για όσο είμαι εκτός».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΓΙΟΥΛ