Για 7 χρόνια υπηρέτησε την Fenerbahce, κερδίζοντας μία Ευρωλίγκα (2017) και κάνοντας τους Τούρκους τοπ επιπέδου ομάδα. Το σημαντικότερο όμως που θα έχει να θυμάται ο Obradovic από την επταετία στην Κωνσταντινούπολη (2013-2020) είναι οι στιγμές και οι άνθρωποι που έβαλε στην ζωή του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Gigi Datome, ο οποίος όταν άφησε το 2015 το NBA για την επιστροφή στην Ευρώπη, βρήκε την… Ιθάκη του στο πλευρό του “Ζοτς” και έζησε πράγματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ του. Ακόμα και οι άσχημες στιγμές, το περίφημο time-out με το… f*ck you Gigi Datome θα μείνει με… καλό τρόπο χαραγμένο στην μνήμη του Ιταλού όπως υποστήριξε ο ίδιος στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του για τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”.

«Τι ταξίδι! Περήφανος που ήμουν παίκτης σου αυτά τα χρόνια. Για μένα, που είχα μεγαλώσει βλέποντας τα καλύτερα χρόνια του Παναθηναϊκού, το να έχω παίξει σ’ αυτό το επίπεδο και το να έχουμε κατακτήσει 9 τρόπαια μαζί έκανε τα πάντα πιο γλυκά. Είμαι ευγνώμων για κάθε μέρα που περάσαμε μαζί, από το «ΑΝΤΕ Γ**ΟΥ» στο time-out μέχρι το τρόπαιο της Euroleague» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.