Ο Malcolm Delaney βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής στο αγαπημένο του twitter καθώς απαντώντας σε σχόλια φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αμερικανό στον Πειραιά την επόμενη χρονιά, έστρεψε όλα τα βλέμματα. 

Ο Αμερικανός γκαρντ της Barcelona δεν “κρατήθηκε” και απάντησε στα σχόλια αυτά που τον θέλουν στον Ολυμπιακό με τον δικό του καυστικό τρόπο. Αρχικά δημοσίευσε φωτογραφία του στην Barcelona γράφοντας: «Έχει κόκκινη εμφάνιση η Μπαρτσελόνα;».

Εκεί, οι φίλοι του Ολυμπιακού με τους οποίους ο Delaney είχε ανοίξει ήδη διάλογο εξοργίστηκαν, αλλά ο Αμερικανός δεν σταματούσε. Στη συνέχεια, ο ίδιος διέψευσε τα δημοσιεύματα που έχουν βγει και αναφερόμενος στο συμβόλαιό του δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καινούργιο».

Η επίθεση συνεχιζόταν προς το πρόσωπό του με τον ίδιο να αναρωτιέται γιατί έχουν νευριάσει οι φίλοι του Ολυμπιακού μαζί του. Έπειτα υπήρξε και φωτογραφία που στάλθηκε στον ίδιο, ο οποίος φοράει τα “ερυθρόλευκα” με το νούμερο 2. Εκείνος απάντησε ειρωνικά για το γεγονός πως δεν του αρέσει ούτε το μανίκι στη φωτογραφία, ούτε και ο αριθμός 2

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να βρεθεί συμπαίκτης με τους Νικ Καλάθη και Mike James εκείνος συνέχισε με καυστικό τρόπο λέγοντας: «Είναι αδύνατον γιατί είναι σε δύο διαφορετικές ομάδες. Αλλά είναι φίλοι μου και θα ήταν εκπληκτικό αλλά δεν νομίζω να συμβεί».

Δείτε τις δημοσιεύσεις του Malcolm Delaney στο twitter: