Ο Freddete παρέδωσε μαθήματα στο σουτ στον Rice και… έκανε σκόνη τον συμπαίκτη του σε διαγωνισμό. Ο Jimmer Freddete και ο Tyrese Rice διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Shooting Challenge της Euroleague και ο πρώτος έκανε περίπατο, παρέδωσε μαθήματα στο σουτ στον συμπαίκτη του και φυσικά τον «ισοπέδωσε».

Οι δυο παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να σουτάρουν από 4 διαφορετικές θέσεις. Η μια ήταν από την γραμμή των βολών. Η δεύτερη ήταν πίσω από την γραμμή των βολών, αλλά έξω από τη γραμμή των 6.25μ. και οι άλλες δυο ήταν πάλι από τα 6.25μ., αλλά αυτή τη φορά από τις δυο πλάγιες θέσεις κοντά στην τελική γραμμή.

Νικητής θα ήταν εκείνος που θα είχε πρώτος 9 εύστοχα σουτ από τις 4 θέσεις στον πιο μικρό όμως, χρόνο.

Ο Tyrese Rice ξεκίνησε πρώτος. Εβαλε μεν τα σουτ από την ευθεία (βολές και τρίποντο), αλλά ζορίστηκε μέχρι να βρει στόχο από τις δυο πλαϊνές θέσεις του τριπόντου. Τελικά έβαλε 9 εύστοχα σουτ, αλλά για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε 1’.20’’,78’’.

Στη συνέχεια η σκυτάλη ή καλύτερα η μπάλα πήγε στον Jimmer Freddet.

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» άρχισε να πυροβολεί σαν πολυβόλο και πέτυχε 9 εύστοχα σουτ από τις 4 θέσεις σε λιγότερο από 1 λεπτό, καθώς έβαλε τα 9 εύστοχα σουτ σε μόλις 55 δευτερόλεπτα! Και όπως είναι φυσικό… έκανε σκόνη τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον μεταξύ τους διαγωνισμό, που έγινε στο πλαίσιο του Shooting Challenge της Euroleague.

 

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ JIMMER FREDETTE ΚΑΙ TYRESE RICE