Ο Mike James έστειλε στις ευχές του στον Tyrese Rice, που γιόρτασε σήμερα τα 33του γενέθλια. Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της CSKA, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Μαζί προέτρεψε τον γκαρντ του Παναθηναϊκού να μην κάνει πράξη την σκέψη του για απόσυρση από τα παρκέ.

Ο Rice είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην αμερικανική εφημερίδα Boston Herald ότι η φετινή σεζόν ίσως να είναι η τελευταία του στην ενεργό δράση και τόνισε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της… συνταξιοδότησης.

Ο James θυμήθηκε εκείνα τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις. Ετσι του έστειλε μεν τα χρόνια πολλά στο twitter, αλλά μαζί του ζήτησε να μην πει «αντίο» στα παρκέ και να μείνει στις επάλξεις.

Αναλυτικά ο Mike James έγραψε: «Χρόνια πολλά, δεν είναι η ώρα να αποσυρθείς ακόμα. Θέλουμε άλλον έναν χρόνο από εσένα»!

Δεν ξέρουμε αν ο Rice θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ξέρουμε όμως, ότι ήδη βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από τον Παναθηναϊκό. Όλα δείχνουν ότι ακόμα κι αν μείνει στα παρκέ θα είναι πολύ δύσκολο να φοράει την πράσινη φανέλα και στη νέα σεζόν.

Βέβαια είναι γνωστό ότι στο μπάσκετ όλα αλλάζουν και γενικά ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ». Ετσι όπως είναι όμως, τα δεδομένα σήμερα ο Αμερικανός γκαρντ πολύ δύσκολα θα μείνει στο «τριφύλλι» και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

ΤΟ POST TOY MIKE JAMES