Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον Nikola Mirotic. Ο σταρ της Barcelona βρέθηκε «θετικός» στον Covid-19 σε τεστ που έκανε, κάτι που παραδέχτηκε δημόσια και ο ίδιος ο παίκτης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη… επίσκεψη το ιού στην ομάδα, καθώς πριν από λίγο καιρό «θετικός» στον ιό είχε βρεθεί και ο κόουτς των Καταλανών, Saras Jasikevicius, ο οποίος μπήκε σε καραντίνα, ανάρρωσε πλήρως, επέστρεψε στους πάγκους της Barcelona και θα είναι στις επάλξεις στο αποψινό (13/10) παιχνίδι των Καταλανών με την Valencia στην 3η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Mirotic φυσικά δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Valencia και αναμένεται να χάσει και το επόμενο ματς, που είναι στην Βαρκελώνη απέναντι στον Παναθηναϊκό (15/10).

Ο φόργουορντ της Barcelona ανακοίνωσε o ίδιος πως βρέθηκε «θετικός» στον κορονοϊό, έπειτα από τεστ που έγιναν το περασμένο Σάββατο.

Ο παίκτης πάντως, δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα από τον ιό και δείχνει να τον… περνάει στο πόδι.

Αναλυτικά ο παίκτης της Barcelona, Nikola Mirotic, έγραψε στο ποστ που έκανε στο twitter:

«Θέλω να σας πω ότι έχω βρεθεί «θετικός» στον COVID19 και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι στο σημερινό παιχνίδι (σ.σ.: εννοεί το ματς με την Valencia. Νιώθω καλά και ακολουθώ τις ιατρικές εντολές. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου, θα τους υποστηρίξω από απόσταση»!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ NIKOLA MIROTIC