Σύμφωνα με Τούρκικο δημοσίευμα, μπορούμε να δούμε το καλοκαίρι διάφορες ανακατατάξεις στον πάγκο της Fenerbahçe και του απ’ την επόμενη σεζόν κάτι αντίστοιχο και στον πάγκο της Barcelona. .

Πρόκειται για την ομάδα της Barcelona, που σε αυτήν ενδέχεται να κοουτσάρει ο Željko Obradović την επόμενη όμως σεζόν και την ομάδας της Fenerbahçe που ενδέχεται να βρίσκεται στο τιμόνι της το φετινό καλοκαίρι, ο Šarūnas Jasikevičius.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα τον τελευταίο καιρό για τον άρχοντα των δαχτυλιδιών, Željko Obradović, σχετικά με το αν θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της Τούρκικης ομάδας.

Πολλοί ψύλλοι έχουνε μπει στα αυτιά μας καθώς, για πρώτη φορά με το 2013 ίσως και να τον δούμε να αφήνει κενή αυτή τη θέση και να ξεκουράζεται για να επανέλθει δριμύτερος αλλά αυτή τη φορά στον πάγκο της Καταλανικής ομάδας, ένα χρόνο μετά.

Πάντα με βάση όσα αναφέρει το Τούρκικο δημοσίευμα, επικαλείται στο ρεπορτάζ, φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Saras θα αποχωρήσει από την Zalgiris και θα είναι ο διάδοχος του Σέρβου κόουτς στον πάγκο της Fener από το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέρων σενάριο θα λέγαμε, που θα τάραζε σίγουρα τα νερά της Euroleague και όχι μόνο, δεδομένο ότι ο Saras αποτελεί και αποτελούσε χρόνια στόχος μεγάλων clubs της Ευρώπης.