Οι δύο εκπρόσωποί μας στην Ευρωλίγκα είναι ήδη στους 16 της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής, μπασκετικής διοργάνωσης! Μήπως θα έπρεπε, λοιπόν, να αρχίσουμε σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε για… Λονδίνο;     
 
Όπως πολύ καλά ξέρετε, το φετινό Final 4, θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα μιας χώρας που δεν… φημίζεται ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον της προς το μπάσκετ.  Τι σημασία έχει όμως; Το “Ο2 Arena” είναι εξαιρετικό και υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο μπορεί να στεγάσει και άλλα πολλά αθλήματα εκτός του μπάσκετ. Μάλιστα, είναι ένα  από τα μεγαλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη (δεύτερο σε χωρητικότητα στην Αγγλία, πίσω από αυτό του Μάντσεστερ) αφού μπορεί να φιλοξενήσει περίπου έως 20.000 άτομα!    

Τα εισιτήρια, λοιπόν, για τη “μαγική” διοργάνωση τέθηκαν από σήμερα (Παρασκευή 30/11) στη διάθεση των ενδιαφερόμενων μέσω του www.f4tickets.com. Φυσικά, θα υπάρξουν και ανάλογα εκδρομικά πακέτα τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα  για κάθε είδους “τσέπη”. Με κάθε σας εισιτήριο σας εξασφαλίζεται θέση και για τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής (θα διεξαχθούν στις 10/5) αλλά και  για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, δύο μέρες αργότερα.    

Τι άλλο να θελήσει κάποιος δηλαδή; Υψηλότατου επιπέδου μπάσκετ, στο πανέμορφο Λονδίνο και -όπως πιστεύουμε – με Ελληνική παρουσία!   Όπως λέει και ο ύμνος… we feel devotion!