Στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού (25/01 21:00, Ο.Α.Κ.Α.), αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο και ο πόιντ γκάρντ της, Τζέισι Κάρολ. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει στην έδρα τους (79-68). Οι Μαδριλένοι έρχονται αήττητοι στο TOP-16 της Ευρωλίγκα, να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Πάμπλο Λάσο: “Ο Παναθηναϊκός διατηρεί την ίδια φιλοσοφία που έχει από την αρχή της σεζόν, αλλά έχει προσαρμοστεί καλά στις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του. Εκεί που έπαιζε πιο ανοιχτά, είναι μάλλον λίγο πιο αθλητικός πλέον. Ίσως λίγο λιγότερο απειλητικός από μακριά αλλά με παίκτες που μπορούν να κάνουν περισσότερες δουλειές σε όλες τις θέσεις. Είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν καλή και σκληρή άμυνα κι αυτό αποτελεί αφετηρία σε όλα τους τα παιχνίδια.

Πρέπει να πάρουμε το μάθημα μας από το παιχνίδι της πρώτης φάσης στην Αθήνα και πρέπει να είναι οδηγός για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε αύριο τον Παναθηναϊκό. Είχαμε ξεκινήσει καλά στην επίθεση και ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο παιχνίδι και ήταν δύσκολο για εμάς να ανταπεξέλθουμε”.

Από τη πλευρά του, ο Τζέισι Κάρολ σχολίασε: “Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ διαφορετικός από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση. Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει νέους παίκτες, αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξαν πάρα πολύ τη φιλοσοφία τους σε σχέση με αυτή που έως τώρα είχε αποδειχτεί επιτυχής γι’ αυτούς. Εμείς από τη δική μας μεριά, θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με πλήρη συγκέντρωση, γιατί είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα“.