Η Euroleague μπορεί να τα βρήκε με την Ενωση Παικτών και να βγήκε τελικά σήμερα «λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις που είχαν εδώ και πολύ καιρό οι δυο πλευρές για το θέμα των περικοπών στα συμβόλαια λόγω του κορονοϊού.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι όλοι οι παίκτες έμειναν ευχαριστημένοι και άνοιξαν σαμπανιες μετά την συμφωνία.

Ο Mike James μάλιστα όχι μόνο δεν έμεινε ευχαριστημένος, αλλά την ώρα που έβγαινε ο «λευκός καπνός» από την Euroelague, από τον Αμερικανό… έβγαινε «μαύρος καπνός». Από τη… τσατίλα του φυσικά για την συμφωνία.

Ο γκαρντ της CSKA, πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση και έριξε πυρά κατά της συμφωνίας.

Ο Αμερικανός τόνισε ότι είναι μπερδεμένος, καθώς οι παίκτες υποχρεώνονται να τελειώσουν την σεζόν, αλλά η Euroleague δεν εγγυάται τα χρήματά τους. Από τη άλλη έριξε και την καρφάρα του για την στάση των ομάδων και είπε ξεκάθαρα ότι οι σύλλογοι θέλουν απλά να εξοικονομήσουν λεφτά όλοι.

Αναλυτικά ο Mike James είπε: «Πώς μπορείς να με υποχρεώσεις να τελειώσω τη σεζόν, αλλά να μην μου εγγυηθείς τα χρήματά μου. Δεν βγάζει νόημα, έχω μπερδευτεί. Και πώς μπορείς να επεκτείνεις το συμβόλαιό μου για άλλον έναν μήνα και να μειώνεις τις συνολικές αποδοχές μου. Όλο αυτό ακούγεται σαν απλά να θέλει να εξοικονομήσετε ΟΛΟΙ χρήματα».