Η Μπάμπεργκ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ράιτ 13π., Στάιγκερ 12π., Ραντόσεβιτς 12π., Λο 11π.) πήρε τη δεύτερη νίκη της και μπαίνει και αυτή στο στόχο της πρόκρισης. Προβληματισμός στην Μπασκόνια, η οποία έδειξε ένα βελτιωμένο πρόσωπο στη μετά-Πριτζιόνι εποχή όμως αγνοεί τη νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 7 πόντους (10-17), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσω και της καυτής έδρας τους να επανέλθουν στον αγώνα και στο τέλος του α’ δεκαλέπτου να ισοφαρίσουν σε 17-17. Η συνέχεια βρήκε τον Στάιγκερ να τραβάει το σκορ για τους Γερμανούς, με τον επίσης Γερμανό Φόιγκτμαν να μειώνει τη διαφορά και να διατηρεί στην… εντατική την Μπασκόνια

Το β’ ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες σε απόσταση αναπνοής αρχικά, όμως η Μπάμπεργκ κατάφερε με ένα επιμέρους σκορ 25-19 να πάρει διαφορά 9 πόντων (60-51) με την περιφέρεια των Γερμανών να έχει πάρει φωτιά, με τους Λο, Στάιγκερ και Τέιλορ να κάνουν τη διαφορά. Πλέον στο τελευταίο μέρος του αγώνα όλα είχαν δρομολογηθεί, παρά το γεγονός ότι η Μπασκόνια κατάφερε να μειώσει στους 5 (69-64), όμως στο τέλος η Μπάμπεργκ κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 35-32, 60-51, 78-72

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ!