Δεν ξεκίνησε καλά στο ματς η Ζενίτ, η οποία δυσκολευόταν να βρει λύσεις επιθετικά ενώ και στην άμυνα δεχόταν εύκολους πόντους και άφηνε τη Ρεάλ να ανανεώνει επιθέσεις και να πετυχαίνει εύκολα καλάθια. Ο Καμπάτσο ξεκίνησε ζεστός και με 2/2 τρίποντα, ενώ και ο Ταβάρες με δύο επιθετικά ριμπάουντ βοήθησε αρκετά την ομάδα του από το πρώτο πεντάλεπο. Μετά το πρώτο τάιμ αουτ όμως, η ομάδα του Πλάθα βρήκε λύσεις από την περιφερεια κλείνοντας την περίοδο, όντας πίσω με 3 πόντους, 19-22.

Στη δεύτερη περίοδο, η Ζενίτ πάτησε καλύτερα στο παρκέ, βρήκε λύσεις τόσο από την περιφέρεια όσο και από το ζωγραφιστό (Αγιόν 10π), έκλεισε διαδρόμους στην άμυνα, περνώντας και μπροστά ενώ στην συνέχεια οι δύο ομάδες εναλάσσονταν στο σκορ. Αυτό, όμως κράτησε μέχρι την είσοδο του Τζέισι Κάρολ, περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος περιόδου. Ο Αμερικανός ήρθε ζεστός από τον πάγκο και έδωσε προβάδισμα 7 πόντων στην ομάδα του με 2/2 τριποντα, ενώ στην συνέχεια ο Τζόρνταν Μίκυ έδωσε συνεχόμενους πόντους στην ομάδα του και την βοήθησε να φτάσει στο +9. Στη συνέχεια η Ζενίτ με τον Βορόνοφ κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 7, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 37-44.

Καλό ξεκίνημα για τους Μαδριλένους στο δεύτερο μέρος, οι οποίοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 13-0 στο πρώτο τρίλεπτο, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +20. Μετά το τάιμ-άουτ που κάλεσε ο Πλάθα η ομάδα του αντέδρασε με επί μέρους σκορ 19-6, ρίχνοντας την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, αλλά ο Ρούντι τιμώρησε την άμυνα των Ρώσων που τον άφησε ελεύθερο και με τρίποντο στη λήξη του χρόνου έδωσε ανάσα στο σκορ και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια στην Ρεάλ. Η τρίτη περίοδος έκλεισε τελικά με τους Μαδριλένους να προηγούνται με 56-66.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο όπως έκλεισε, με τρίποντο των φιλοξενούμενων αλλά οι Ρώσοι απάντησαν με ένα γρήγορο 6-0 ρίχνοντας και πάλι την διαφορά κρατώντας τους Ισπανούς χωρίς σκορ για περίπου 4:30, παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Όμως, δεν εκμεταλλεύτηκαν ιδιαίτερα αυτό το γεγονός αδυνατώντας να σκοράρουν και έτσι η ομάδα του Λάσο έκανε ένα μικρό σερί, 5-0 φτάνοντας την διαφορά και πάλι σε διψήφια επίπεδα αφού η Ζενίτ έμεινε με τη σειρά της χωρίς σκορ για περιπου 3:30 λεπτά. Αυτό ήταν και το διάστημα που ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, δίνοντας την ευκαιρία στους Ισπανούς να καθαρίσουν τη νίκη με 71-86, Κορυφαίος για τους νικητές ο Καμπάτσο με 19 πόντους και 6 ασίστ, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Ντεκ (15), Κοζέρ (11) και Ρούντι (11), Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Αγιόν με νταμπλ-νταμπλ, (19π, 10ρ) και Βορόνοφ 17π.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 18-22, 19-22, 15-20

Ζενίτ: Άιβερσον 2, Αλμπισί 7 (1), Πογκρασόφ, Χόλινς 2, Τόμας 13 (1), Ρένφρο, Κοστόφ, Τρούσκιν 2, Βορόνοφ 17 (3), Αμπρομάιτις, Ποντίνκα 10, Αγιόν 18

Ρεάλ: Κοζέρ 11 (3), Ράντολφ 4, Ρούντι 11 (3), Καμπάτσο 19 (3), Λοπροβίτολα 3 (1), Ντεκ 15 (1), Γκαρούμπα, Κάρολ 6 (2), Ταβάρες 6, Μίκυ 4, Τόμπκινς 7 (2), Τέιλορ