Ο Ρικ Πιτίνο είχε έναν καλό λόγο για να χαμογελάει σήμερα (17/4) στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «WiZink Center» πέρα από την διάθεση και το πάθος που είχαν οι παίκτες του. Ο Αμερικανός προπονητής είδε τον Τζέιμς Γκιστ να βγάζει μέρος της σημερινής προπόνησης και έτσι δείχνει να έχει ελπίδες να δώσει το παρών στην πρώτη αναμέτρηση (17/4, 22:15) με την Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν σήμερα (17/4). Ο Αμερικανός παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί το πρωί κι εκεί θα φανούν τα πάντα. Αν δεν έχει καθόλου ενοχλήσεις, τότε θα παίξει το βράδυ απέναντι στους Μαδριλένους. Αν έχει ενοχλήσεις, τότε αναμένεται να μην είναι στη 12άδα, καθώς ο Πιτίνο τον χρειάζεται για την συνέχεια και έτσι δεν θα ρισκάρει να τον ρίξει στο αποψινό ματς μπροστά στον κίνδυνο υποτροπής, διότι αν πάει καμιά ζημιά τότε ίσως χάσει ακόμα και όλη την σειρά με τους Ισπανούς.

Στο μεταξύ το άλλο καλό για τον Ρικ Πιτίνο ήταν πως είδε όλους τους άλλους παίκτες του να προπονούνται χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο και έτσι η ομάδα δεν έχει άλλο πρόβλημα πλην απ’ αυτό με τον Γκιστ.