Το γνωστό ισραηλινό σάιτ «Sports Rabbi» που έχει μια εμμονή στην ακατάσχετη σεναριολογία, αλλά στη νσυντρπτική πλειοψηφία των αποκαλύψεών το πέφτει έξω, λέει ότι η Real θα κάνει κίνηση για τον Νικ Καλάθη αν ο Facundo Campazzo πάει στο ΝΒΑ

Ο Αργεντινός πλέι μέικερ είναι περιζήτητος γαμπρός στο ΝΒΑ και έχει πολλούς μνηστήρες στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο Campazzo μετά τις μεγάλες τελευταίες σεζόν του στην Ευρώπη με την «βασίλισσα», αλλά και τις εμφανίσεις του στην Εθνική Ομάδα της χώρας του με τελευταίες εκείνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει μεγάλο σουξέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μάλιστα οι Αμερικανοί λένε ότι οι San Antonio Spurs και οι Dallas Mavericks τον έχουν βάλει στο μάτι.

To «Sports Rabbi» έπιασε το όλο θέμα από το ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ για τον Campazzo και το πήγε παραπέρα. Το έφτασε ως τον Καλάθη. Το ισραηλινό σάιτ παρουσίασε ένα δικό του σενάριο για τον αντικαταστάτη του Campazzo στην Ρεάλ και ανέφερε ότι αν ο Αργεντινός φύγει, τότε οι Μαδριλένοι θα βάλουν πλώρη για την απόκτηση του Νικ Καλάθη.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα βέβαια, ξέχασε ότι ο Έλληνας γκαρντ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για την επόμενη σεζόν. Ξέχασε επίσης ότι ποτέ μα ποτέ οι πράσινοι δεν έχουν πουλήσει βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες τους σε άλλες ομάδες πόσο μάλλον δεν έχουν πουλήσει ποτέ εμβληματικούς ηγέτες όπως ο Καλάθης.

Από την άλλη, το «Sports Rabbi» έχει… βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Έχει κακό παρελθόν στις ειδήσεις. Είπαμε και στον πρόλογό μας ότι η εν λόγω ιστοσελίδα συνέχεια βγάζει στην επιφάνεια σενάρια, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γίνονται πραγματικότητα. Και φυσικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας.

 

TO POST ΤΟΥ SPORTS RABBI