Με τον καλύτερο σκόρερ του παρόντα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Basket League, το οποίο ενδεχομένως να κρίνει και τον πρωταθλητή της κανονικής περιόδου. Ο Nemanja Nedovic αναμένεται να ενισχύσει τους “πράσινους” στο ματς της Δευτέρας (11/4, 20:00) με τον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον τόνισε ο Ισίδωρος Κουτσός στην κάμερα της Nova.

«Προληπτικά ο Sant-Roos έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Nedovic, όπως έγραψε στο Twitter, θα παίξει», τόνισε ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού αναφορικά με τη συμμετοχή του Nedovic και τον τραυματισμό που υπέστη ο Howard Sant-Roos στην 1η περίοδο της αναμέτρησης με τη Fenerbahce.

«Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες», συνέχισε ο Κουτσός, που πρόσθεσε:

«Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας».