O Παναθηναϊκός θυμήθηκε στο δεύτερο μέρος τι σημαίνει Παναθηναϊκός και πόσο βαριά είναι η φανέλα του. Το τριφύλλι έκανε μυθική ανατροπή. Επέστρεψε από το -20 γύρισε τούμπα το ματς με την Armani, το πήγε στην παράταση (κ.α. 70-70) και τελικά το πήρε (86-83) στην επιστροφή του Nemanja Nedovic στην ενεργό δράση μετά από 2 μήνες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τρομερό δεύτερο μέρος. Γύρισε από το -20 και πήγε το ματς στην παράταση Μα το πιο σημαντικό έπαιξε άμυνα που έσπαγε κόκαλα. Η ομάδα είχε δεχτεί 46 πόντους στο πρώτο μέρος μαρκάροντας με τα μάτια, αλλά στην επανάληψη έπαιξε άμυνα με το μαχαίρι στα δόντια και δέχτηκε μόνο 24 πόντους! Στην παράταση ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να χάσει το ροζ φύλλο αγώνα με τίποτα. Και δεν το έχασε. Έτρωγε σίδερα κι εκεί και έκανε την Armani να φάει τα μούτρα της. Βέβαια στο τέλος της παράτασης οι πράσινοι πήγαν να τα κάνουν μαντάρα, αλλά τελικά γλίτωσαν και αυτό είναι που μετράει.

Οι πράσινοι παίκτες που βγήκαν μπροστά ήταν πολλοί.

Ο Παπαγιάννης έκανε τρομερό 2ο ημίχρονο και είχε απολογισμό 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα. Ο Mack είχε 11π. με 2/τριπ., 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κόψιμο και μόνο 1 λάθος και έκανε μεγάλο ματς ειδικά στην παράταση.

Ο Παπαπέτρου έκανε χίλιες δουλειές (14π. με 3/6τριπ., 5ριμπ., 3ασ., 1κλεψ.).

Ο Bentil έκανε τρομερή εμφάνιση (16π., 6ριμπ.).

Ο Hezonja έκανε κι αυτός μεγάλο ματς (17π., 3ριμπ.) και ήταν εκείνος που έστειλε το ματς στην παράταση.

 

TO BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ