Ο Ντίνος Μήτογλου έσπασε τα κοντέρ απόψε στο ματς του Παναθηναϊκού με την Khmiki. Σήκωσε το βάρος της απουσίας του τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη στην πλάτη του και μαζί  σήκωσε και την ομάδα και την οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη με 94-78. Ο «πράσινος» ψηλός ήταν απολαυστικός και ασταμάτητος, σεληνιασμένος.

Έσπασε τα κοντέρ, έκανε 2 ρεκόρ καριέρας σε πόντους και σύστημα αξιολόγησης και μαζί με τον Nemanja Nedovic, οδήγησαν τον καταιγιστικό Παναθηναϊκό στη νίκη.

Ο Μήτογλου πέτυχε ένα εμφατικό double – double. Έβαλε 29 πόντους (με 9/9 βολές και 10/14 δίποντα), πήρε 12 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και είχε μόλις 1 λάθος σε 28΄.47΄΄.

Οι 29 πόντοι που πέτυχε σήμερα αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν οι 25π. που είχε πετύχει  φέτος (3/1/2020) απέναντι στην CSKA στη Μόσχα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έφτασε απόψε και τους 45 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησε και έκανε κι εκεί ατομικό ρεκόρ, καθώς το προηγούμενοήταν οι 34 πόντους, που είχε φτάσει πάλι στο ματς της Μόσχας (3/1/2020) απέναντι στην CSKA.

Άξιος συμπαραστάτης του σήμερα ήταν ποιος άλλος από τον Nedovic, που είχε 21π. (αλλά με 3/10τριπ.), 2ριμπ., 5ασ., 1κλεψ.).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης του τριφυλλιού, που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μήτογλου:

 

TO BINTEO ME TIΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΟΓΛΟΥ