Οι Nemanja Νedovic και Λεωνίδας Κασελάκης είναι «off» και δεν θα παίξουν στην μάχη του Παναθηναϊκού με την Alba στο Βερολίνο (26/2, 21:00). Aντίθετα όμως, στην αποστολή των πράσινων που θα πετάξει αύριο (25/2) για το Βερολίνο θα είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χθες την εν ΟΑΚΑ προετοιμασία του για το μεθαυριανό ματς στο Βερολίνο με την Alba για την 26η Αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της ομάδας, Οded Kattash, έβγαλε την αποστολή, που θα πετάξει αύριο (25/2) για την Γερμανία.

Οι Nemanja Νedovic και Λεωνίδας Κασελάκης είναι «off» και έτσι θα μείνουν στην Αθήνα. Ο Σέρβος συνεχίζει την αποθεραπεία του και πατάει σιγά σιγά γκάζι για να γυρίσει πίσω στην ενεργό δράση.

Ο Nedovic είχε υποστεί θλάση στις 3/2 λίγο πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ειναι στα… πιτς από τότε.

Οσο για τον Λευτέρη Μαντζούκα αναμένεται να πετάξει με την ομάδα για το Βερολίνο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα του δώσει μια θέση στην αποστολή. Ακόμα όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν το next big thing του ελληνικού μπάσκετ που απέκτησε εν μέσω της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός από τον Προμηθέα, θα πάρει μια θέση στην 12άδα και θα παίξει. Αυτό θα ξεκαθαρίσει στην Γερμανία.

O Μαντζούκας, εξάλλου, έχει κερδίσει ήδη το δικαίωμα να παίξει στην Basket League με την ομάδα.

Οι κανονισμοί της ΕΟΚ δεν του επέτρεψαν να παίξει στο πρωτάθλημα, αλλά ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε και έτσι το μεγάλο ταλέντο της ομάδας μπορεί να παίζει πλέον στην Α1 και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής (28/2) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ στην 15η Αγωνιστική της Basket League.