Κανονικά αν ο Jordi Bertomeu και οι υπεύθυνοι της διαιτησίας στην Euroleague έχουν τσίπα (δεν νομίζουμε) και ευθιξία (δεν νομίζουμε), θα πρέπει να στείλουν αύριο πρωί πρωί και τους τρεις διαιτητές (Lottermoser, Javor, Nicolic) του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Real  σπίτι τους.

Επειδή δεν πρόκειται να γίνει αυτό και όλοι το ξέρουν, καλό θα είναι να τους στείλουν στον οφθαλμίατρο και να στείλουν και τις σφυρίχτρες τους για επισκευή. Διότι από την μια οι 3 διαιτητές έδειξαν να μην βλέπουν τίποτα στο ΟΑΚΑ. Εκτός κι αν έβλεπαν, αλλά οι σφυρίχτρες τους είχαν πρόβλημα. Γι’ αυτό είπαμε να τις πάνε για επισκευή.

Το διαιτητικό τρίο έδωσε κάποια σφυρίγματα που ούτε ο Laso δεν θα τα έδινε! Δεν λέμε ότι καθάρισαν από μόνοι τους το ματς, αλλά έβαλαν το χεράκι τους όσο μπορούσαν.

Και το κακό είναι ότι έδωσαν σφυρίγματα υπέρ της Real που γέμισαν με τύχεις και γερές δόσεις συμπόνιας για τον Παναθηναϊκό ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Real.

Ειδικά στην δεύτερη παράταση έδωσαν… Μαδριλένικο ρεσιτάλ.  Στο 1΄.45΄΄ ο Abalde κέρδισε ένα ανύπαρκτο φάουλ εφεύρεση των διαιτητών, έβαλε τις βολές και έκανε το 84-87.

Στο 1΄.21΄΄ ο Abalde έδωσε την ασίστ στον Thompkins, ο οποίος έκανε το 85-89. Πριν απ’ αυτήν την φάση ο Bentil βρέθηκε εκτός παρκέ με σπρώξιμο από τον Thompkins, αλλά οι διαιτητές έκαναν ότι δεν είδαν τίποτα!

Ειδικά η φάση αυτή έβγαζε μάτια!

Και όσοι έχουν μάτια ας δουν το βίντεο με την φάση αυτή για να δουν τι δεν είδαν οι διαιτητές…

Ιδού η επίμαχη φάση στο 11΄:01΄΄: