Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται αύριο (15/3) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 11η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας. Ο Ετορε Μεσίνα κι ο Θοδωρής Παπαλουκάς στάθηκαν στις δυσκολίες τις αναμέτρησης και στην αναγκαιότητα της νίκης για να καταφέρουν να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε συναντηθεί τρεις φορές την φετινή χρονιά και γνωρίζουμε ότι ήταν πάντα δύσκολο για μας να παλέψουμε στα ριμπάουντ και να ανταποκριθούμε σε κάποιες άλλες ιδιαίτερες καταστάσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλό μπάσκετ, όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε” δήλωσε ο Ιταλός προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

“Θεωρώ πως οι αντίπαλοί μας θα παίξουν χωρίς καμία πίεση αφού δεν έχουν το άγχος του αποτελέσματος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο γι αυτούς να προκριθούν στην επόμενη φάση, επομένως θα αγωνιστούν για την τιμή τους. Από την άλλη εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Δυσκολευτήκαμε πολύ μαζί τους στην VTB λίγκα, έχουν καλούς σουτέρ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά προετοιμασμένοι” ανέφερε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.