Σίγουρα δεν ξεχάσαμε να παίζουμε. Παίξαμε πιο επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Μοιράσαμε τη μπάλα, δώσαμε ενέργεια παραπάνω και είχαμε το πάθος για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι περήφανος και για τον κόουτς που έκανε την πρώτη του νίκη στην EuroLeague”.

Τι άλλαξε ο Πιτίνο; 

Για όσους ξέρουν τον κόουτς και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει. Στην ψυχολογία δούλεψε περισσότερο και προσπάθησε να αλλάξει και κάποια τεχνικά πράγματα. Αλλά θα βγάλουμε περισσότερα στο μέλλον.

Παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα, βάλαμε τα χέρια μας στη μπάλα, κάναμε τάπες, βγάλαμε αιφνιδιασμούς. Είχαμε ψυχολογία. Για τακτικά πράγματα δεν είχαμε το χρόνο να αλλάξουμε πολλά.

Πρέπει να πω ότι παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, έξυπνη, που δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντι της. Κάναμε καλή δουλειά, είχαμε θέληση που φάνηκε από τον πάγκο.

Κάποιοι θα βγουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό ήταν. Δεν θα πρέπει να ενθουσιαστούμε παραπάνω. Ερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και τώρα έχουμε το ματς στον Κολοσσό, μετά τον Ολυμπιακό και έχουμε πολλά παιχνίδια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Είναι δύσκολο να είσαι εκτός και να μην παίζεις, να είσαι τραυματίας είναι το πιο δύσκολο. Χίλιες φορές να παίζεις και να είσαι χάλια παρά να μην παίζεις. Ο καρπός μου είναι καλύτερα”. 

Tags:
Papapetrou