Η Εφές με πρωταγωνιστή τον Λάρκιν στα τελευταία λεπτά απέδρασε με το  διπλό από την έδρα της Αρμάνι έχοντας για όπλο την καλή άμυνα αλλά και τα μεγάλα σουτ στο τέλος. Κορυφαίοι για την Εφές οι Λάρκιν με 17 και Πλάις με 14 πόντους, ενώ από την Αρμάνι διακρίθηκε ο Ροντρίγκεθ με 11 πόντους. 

Ο Αγώνας 

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Εφές ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα προηγούμενη με 7-2 στα πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου. Στην συνέχεια η Αρμάνι βρήκε ρυθμό στην επίθεση αλλά και απαντήσεις στην άμυνα με αποτέλεσμα να μπει εκείνη κεφαλή στο σκορ με 12-9 στο 6′.Προς το τέλος του δεκαλέπτου οι δύο ομάδες πηγαίνανε μαζί στο σκορ με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει στο 17-16 υπέρ της Αρμάνι 

Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι στην επίθεση και με πρωταγωνιστή τον Σέρχι Ροντρίγκεθ προηγήθηκαν με έξι (25-19) στο 12′.Στην συνέχεια η έβγαλε αντίδραση και με ένα γρήγορο σερί 6-0 προηγήθηκε με 36-30. Προς το τέλος του ημιχρόνου η Αρμάνι απάντησε και εκείνη με ένα δικό της σερί με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει με 39-39. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Εφές ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ με αποτέλεσμα να φτάσει να προηγείται και με οχτώ πόντους 57-49 στο 16′.Στην συνέχεια η ιταλική ομάδα αντέδρασε άμεσα και μείωσε στο καλάθι 57-55.Το δεκάλεπτο συνεχίστηκε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ντέρμπι κρατούσε καλά στο Μιλάνο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ(66-66) στο 34”.Στην συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν νευρικές στην επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ παραμένει χαμηλά (68-68) στο 37′.Τρία λεπτά πριν το το τέλος ο Λάρκιν με πέντε μαζεμένους πόντους δίνει το προβάδισμα στην Εφές με 73-68.Επειτα είχαμε εκατέρωθεν τρίποντα από τις δύο ομάδες με την διαφορά να μένει όμως στο +5 για την Εφές. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ροντρίγκεθ βρίσκει στόχο από τα 6.75 και μειώνει στους τρεις. Στα τελευταία δευτερόλεπτα η Εφές ήταν εύστοχη στις βολές με αποτέλεσμα να πάρει μια τεράστια νίκη στην έδρα της Αρμάνι με 81-76 

 Δεκάλεπτα: 17-16, 39-41, 60-62, 76-81

Τα στατιστικά του αγώνα εδώ