Συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση κι επιθετικότητα είναι μερικά από τα βασικότερα στοιχεία, που πρέπει να έχει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τους Πασκουάλ και Λόρμπεκ, ώστε να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον μία νίκη στην Αθήνα και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο αγώνα στη Βαρκελώνη.

“Πιστεύουμε στις πιθανότητές μας. Πηγαίνουμε στην Ελλάδα με την πρόθεση να κερδίσουμε. Έχω αυτοπεποίθηση σχετικά με το παιχνίδι της Τρίτης, ότι θα παίξουμε καλά και θα φτάσουμε στη νίκη. Έχουν ειπωθεί πολλά σχετικά με το τι έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν και πάλι είχαμε ηττηθεί εντός έδρας και φαίνεται σαν να μην έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη εκτός έδρας.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αλλά πηγαίνουμε εκεί για να κερδίσουμε έναν αγώνα μπάσκετ, χωρίς να μας ενδιαφέρει το πόσος κόσμος και τι ατμόσφαιρα θα υπάρχει στις κερκίδες. Στο παρκέ εμείς θέλουμε να έχουμε χαρακτήρα κι επιθετικότητα σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό, που τα απαιτεί” δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

“Πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να κερδίσουμε έναν αγώνα. Αυτό είναι. Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση κι αυτοπεποίθηση, ώστε να υπερασπιστούμε τη θέση μας στο μέγιστο. Μόνο αν παίξουμε με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ. Χρειάζεται να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε λιγότερα λάθη” ανέφερε ο Λόρμπεκ.