Παιχνίδι δίχως αύριο είναι το αποψινό για τη Μπαρτσελόνα, αφού σε περίπτωση ήττας μένει εκτός Φάιναλ Φορ. Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα του θα έχει παραπάνω πίεση, αφού δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ξεκινήσουν καλύτερα τον αγώνα απ ότι την Τρίτη.

“Είναι μία καινούρια κατάσταση. Θα έχουμε λίγο παραπάνω άγχος, αφού μία ήττα θα μας στείλει εκτός διοργάνωσης, πρέπει να είμαστε όμως αισιόδοξοι. Πρέπει να έχουμε μία καλύτερη αρχή στο παιχνίδι. Είχαμε 48 ώρες ξεκούραση, ώστε να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για ένα καλό παιχνίδι σήμερα” δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

“Είναι η καλύτερη σειρά τω ν προημιτελικών κι όλα μπορούν να συμβούν. Είναι αλήθεια ότι δεν κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν στη τέταρτη αναμέτρηση. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετικότητά μας. Μέχρι τώρα, ο Παναθηναϊκός έχει παίξει σκληρά κι επιθετικά. Αν αρχίσουμε να το κάνουμε αυτό, τότε θα επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι” ανέφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

“Μπορούμε να κερδίσουμε εδώ στην Αθήνα. Το τρίτο παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήμασταν ένα πόντο πάνω, ένα πόντο κάτω σε όλο το παιχνίδι. Σε όλο το παιχνίδι παλέψαμε σκληρά, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τύχη. Αν κάνουμε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα και μείνουμε συγκεντρωμένοι, στην άμυνα κυρίως, τότε θα κερδίσουμε” πρόσθεσε ο Αμπρίνες.