Την μοναδική ομάδα, που τους έχει κερδίσει στο Top-16, θέλουν να κερδίσουν στην Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα μετράνε μέχρι τώρα 7 νίκες και 1 ήττα, όντας πρώτοι στην βαθμολογία. Μέχρι τώρα δεν έχουν απειληθεί σε κανένα παιχνίδι εντός έδρας αλλά γνωρίζουν ότι αν δεν πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν θα φτάσουν εύκολα στη νίκη κόντρα στην μαχητικούς Ρώσους.

H Χίμκι είναι η μόναδική ομάδα που μας έχει κερδίσει μέχρι τώρα στο Top-16. Από τότε μετράμε μόνο νίκες. Έχουν μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που ξέρει να διαχειρίζεται καλά τα παιχνίδια. Ακόμα και στα τρία παιχνίδια που έχασε, η Χίμκι είχε την κυριαρχία. Επομένως, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι ελπίζω οι οπαδοί μας να μας βοηθήσουν. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να τους κερδίσουμε. Έχουν προσπεράσει σπουδαίες ομάδες σε αυτόν τον όμιλο, θα είναι μία δύσκολη μέρα για μας.” δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η Χίμκι είναι μία ομάδα, που μας κέρδισε και παίζει πολύ καλά. Ετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ζόραν Πλάνινιτς είναι ταλαντούχος παίκτης. Γνωρίζει πώς να παίξει και δυσκολεύει πολύ την άμυνα. Είναι πολύ σταθερή ομάδα γι αυτό θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι.” είπε ο Έραζεμ Λόρμπεκ.