Ο Παναθηναικός καρδιοχτύπησε αλλά κατάφερε και κέρδισε την Αναντολού Εφές, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση με τις 3 βολές του Μάικ Τζέιμς τέσσερα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του ματς.Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως ήταν μια σκληρή ήττα για την ομάδα του ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για την φάση του φάουλ στον Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ήταν μία σκληρή ήττα για εμάς. Πιστεύω πως παίξαμε στα πρώτα 40 λεπτά πολύ καλά αλλά όχι στην παράταση. Νομίζω πως το κρίσιμο σημείο ήταν η αλλαγή της απόφασης στο τρίποντο του Τζέιμς, από δύο σε τρεις βολές, και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έλεγξε στο ριπλέι το σφύριγμα του. Είναι το δεύτερο ματς που έχουμε πρόβλημα με αυτόν τον διαιτητή. Ο ένας διαιτητής έπεισε τον άλλο να αλλάξει την απόφαση του. Πρέπει να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό που πίστεψε στη νίκη και την πέτυχε. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε πρόβλημα με το επιθετικό ριμπάουντ κάτι που τελικά ήταν το κλειδί”.

Για το αν μετράει η τελική διαφορά: “Εάν έχεις τον ίδιο αριθμό νικών στο τέλος η διαφορά δεν μετράει. Αν εσείς πιστεύετε κάτι άλλο δεν μετράει για εμένα”.