Η Λαμποράλ Κούτσα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια(23/10, 21.30) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, σε δηλώσεις του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, εκφράστηκε με τα “καλύτερα” για τους “ερυθρόλευκους”, κατατάσσοντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μεταξύ των διεκδικητών για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στα “ηγετικά” γονίδια του Βασίλη Σπανούλη και στην εξυπνάδα του Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: “Δεν υπάρχει παίκτης που να μην του αρέσουν οι αγώνες μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι μία ευκαιρία για να προχωρήσουμε μπροστά και αυτή η νοοτροπία είναι σημαντική. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που… χτίστηκε για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εχει ανταγωνιστικούς παίκτες που αγωνίζονται μέχρι το τέλος κάθε αγώνα. Επίσης έχουν μεγάλο ρόστερ. Η φροντ λάιν τους είναι πολύ δυνατή. Οι πάουερ φόργουορντ τους είναι πολύ σημαντικοί και παίζουν έξυπνα στο ζωγραφιστό. Ο Σπανούλης κάνει την διαφορά με το γονίδιο του ηγέτη που διαθέτει και παίρνει τις κρίσιμες μπάλες”.

Για την ομάδα του και τον Γιάννη Μπουρούση: “Είμαι πεπεισμένος πως έχουμε την δυνατότητα να τους ανταγωνιστούμε. Ο φίλαθλοι μάς υποστηρίζουν πάντα και δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάνουν την δουλειά μας ευκολότερη. Εχουν αποδείξει για χρόνια πως είναι πολύ δύσκολο για κάποια ομάδα να νικήσει στην έδρα μας κι ελπίζω να μας βοηθήσουν και την Παρασκευή. Ο Μπουρούσης είναι έξυπνος και ξέρει πώς να περιμένει ήρεμος για να βοηθάει την ομάδα”.