Την εκτίμηση, όχι μόνο τη δική του, αλλά και των Ευρωπαίων γενικότερα για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο προπονητής της Βαλένθια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς έκανε τη δική του ανάλυση σχετικά με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το τι πρέπει να κάνουν οι δικοί του παίκτες, προκειμένου να διεκδικήσουν την νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικότερα όσα είπε:

«Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα απέναντι σε μία ομάδα που είναι φαβορί για όλους. Περιμέναμε καιρό για να παίξουμε στην Ευρωλίγκα και θα δούμε πώς θα τα πάμε απέναντι σε μία αυτού του επιπέδου», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Βαλένθια, ενώ αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε πως «είναι μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που σε αναγκάζει να χάνεις μπάλες και χτυπά στον αιφνιδιασμό. Εχουν αρκετό επιθετικό ταλέντο με καλά τελειώματα. Διαθέτουν επίσης καλούς σουτέρ, αθλητικούς, που τρέχουν αρκετά στο γήπεδο και έτσι απλά παίρνουν τις νίκες. Αυτό είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων».

«Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σκληρή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Αν είσαι καλός στην άμυνα, αλλά κάνεις λάθη στην επίθεση, τότε πρέπει να κάνεις μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».